Hyppää sisältöön
  • Koti

LV Pikkuväki pyykinpesuneste

Voit pyörittää tuotetta
  • Koti

LV Pikkuväki pyykinpesuneste

Puhdistaa tehokkaasti puurotahroja ja neutralisoi tuoksuja

1,5 L

Tehokasta puhtautta pienelle pyykille

LV Pikkuväki Pyykinpesuneste on erityisesti vauvojen ja pienten lasten pyykkiä varten kehitetty tuote. Nestemäinen pesuaine poistaa tehokkaasti pienten pyykille ominaiset tahrat, kuten maito-, puuro- ja perunatahrat, ja tehoaa hyvin myös hedelmiin ja pektiiniin. Koostumuksensa ansiosta tuote pesee ja neutralisoi tehokkaasti pulautus-, pissa- ja kakkatahroja ja neutralisoi hajuja, jo alhaisissa lämpötiloissa. Sopii hyvin esimerkiksi kestovaippojen pesuun sekä käsinpesuun. Ehkäisee usein pestävien vaatteiden harmaantumista. Herkälle iholle sopiva tuote on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

Käyttöohjeet

Pyri pesemään aina täysiä koneellisia. Annostele pesuaine pyykin likaisuuden ja veden kovuuden mukaisesti. Liiallinen pesuaine ei tee pyykistä puhtaampaa ja on haitallista ympäristölle. Suojele ympäristöä laskemalla normaalien pesuohjelmien pesulämpötiloja. 1,5 litran pakkauksesta riittää 33 pesukertaan.

Kierrätysohjeet

Muovipakkausten pullo ja korkki ovat eri muovilaatua (HDPE ja PP). Huuhtele pakkaus kylmällä vedellä, irrota korkki pullosta ja laita molemmat muovinkeräykseen.

Hakutulokset