Hyppää sisältöön
  • Ammattilaistuotteet

LV Käsihuuhde

LV Professional Käsihuuhde 500 ml
  • Ammattilaistuotteet

LV Käsihuuhde

Tutkittua desinfiointitehoa ammattilaiskäyttöön

100 ml
500 ml
1 L
5 L

Käsihuuhde ammattilaiskäyttöön

LV Käsihuuhde on tehokas ja ihoystävällinen käsihuuhde päivittäiseen käyttöön ammattilaisille. Etanolipohjainen käsihuuhde on helposti levittyvää ja nopeasti kuivuvaa. Tutkitusti tehokas koostumus eliminoi mikrobit käsistä. Tuotteella on hyvä teho mm. bakteereihin ja viruksiin. LV Käsihuuhde sopii erittäin hyvin herkkäihoisille sekä iho-ongelmien ennaltaehkäisyyn optimaalisen koostumuksensa ansiosta. Sen sisältämä kosteutta sitova glyseroli hellii ihoa ja pitää kädet hyvässä kunnossa myös jatkuvassa käytössä.

Lue lisää blogistamme koronaa vastaan soveltuvista desinfiointi- ja suojausratkaisuistamme Bernerin verkkosivuilta

Osta Berner ProShopista

Käyttöohjeet

Käytetään sellaisenaan hygieeniseen ja kirurgiseen käsidesinfektioon. Pese likaiset kädet. Annostele huuhdetta reilusti (3-5 ml) kuiviin käsiin ja hiero huuhde huolellisesti. Käsittele myös sormien päät, kynsien alustat, sormien välit ja peukalot. Kirurgisessa käsidesinfektiossa huuhdetta hierotaan toistuvasti niin, että kädet pysyvät kosteina 3 minuuttia. Alkoholin desinfektioaika on sen kuivumisaika.

Tuotekortti: LV Käsihuuhde

Käyttöturvallisuustiedote: LV Käsihuuhde

Kierrätysohjeet

Muovipakkausten pullo ja korkki ovat eri muovilaatua (HDPE ja PP). Huuhtele pakkaus kylmällä vedellä, irrota korkki pullosta ja laita molemmat muovinkeräykseen.

Hakutulokset