Product Image EAN Code: 
6414505023329
Product Image File: 
Tuotteen ainesosat
Isopropyl Alcohol Alcohol denat Aqua
Title: 

LV Desinfiointiaine kodin pinnoille

LV Desinfiointi kodin pinnoille on käyttövalmis alkoholipitoinen liuos keittiön ja kylpyhuonetilojen puhtaiden pintojen desinfiointiin. Se viimeistelee puhdistustuloksen tehokkaasti ja nopeasti tuhoten pinnoilta bakteerit, useimmat homeet, hiivat sekä virukset, kuten esim. noroviruksen. Ympäristöystävällinen tuote ei sisällä klooria eikä vetyperoksidia ja se haihtuu pinnoilta nopeasti. Erillistä huuhtelua ei tarvita.
 
Käyttökohteet:
Soveltuu käytettäväksi alkoholia kestävillä pinnoilla sekä pinnoilla, jotka joutuvat kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa. Varmistathan ennen tuotteen käyttöä, että käyttökohde kestää alkoholipitoisen liuoksen.
 
Käyttöohje:
Sumuta LV Desinfiointiainetta puhtaalle ja kuivalle pinnalle, anna vaikuttaa 2 minuuttia ja pyyhi esim. kertakäyttöpyyhkeellä. Koska LV Desinfiointi kodin pinnoille ei ole pesutuote, älä käytä tuotetta turhaan vaan ainoastaan tarvittaessa, kun on syytä epäillä tartuntavaaraa. Noroepidemian aikana on hyvä muistaa aina, että sekä käsienpesu että pintojen pesu on erittäin tärkeää, ja desinfioinnilla vain viimeistellään puhdistus.
 
Valmistettu Suomessa.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

LV SOSIAALISESSA MEDIASSA