Product Image EAN Code: 
6414504297929
Product Image File: 
Tuotteen ainesosat
Sodium Carbonate, Sodium Chloride, Sodium Carbonate Peroxide, Sodium Silicate, Laureth-7, TAED, Laureth-3, Cellulose Gum, Sodium Stearate, Sodium Palmitate, Sodium Acrylic Acid/MA Copolymer, Trisodium Dicarboxymethyl Alaninate, Polyether/Polyester-copolymer, Subtilisin, Amylase
Title: 

LV Valko Pyykinpesujauhe

Hajusteeton ja väriaineeton LV Valko Pyykinpesujauhe säilyttää valkoiset tekstiilit valkoisina. Herkälle iholle sopiva, fosfaatiton ja zeoliititon jauhe ei jää vaatteisiin eikä pesukoneen putkistoihin, joten se sopii sekä herkälle iholle että ympäristölle. Pyykinpesujauheen valkaiseva ominaisuus auttaa pyykkiä säilymään kirkkaan valkoisina. Tuotteella on joutsenmerkki.

750 g / 20 pesukertaa

Jaa sosiaalisessa mediassa

LV SOSIAALISESSA MEDIASSA

"Olen aina tykännyt pestä pyykkiä. Hurisevan koneen ääni sunnuntaina on minulle yhtä kuin koti ja kiireettömyys." Pyykkäys on Uusi Muusa -blogin Eevan sunnuntairituaali - kurkkaa blogista Eevan vinkit helppoon vaatehuoltoon!

7 tuntia sitten

5 tykkääjää 1 jakoa

Pyykkipäivä, eikä mitään tekemistä pyykkikoneen pyöriessä? Kokeile pyykkijumppaa MUSTARTTUn tapaan! :D

3 päivää sitten

2 tykkääjää 1 jakoa

"Aikasemmin en kauheesti oo miettinyt sen enempää mitä aineita pistän iholle, mutta oon huomannut kokemuksen kautta, että iho voi paremmin kun sitä altistaa vähemmän esimerkiksi just haju- ja väriaineille. Ja vaikka näissä pesuaineissa ei mitään hajusteita olekaan, vaatteet on pyykkäämisen jälkeen ihanan puhtaan raikkaita!" Käy lukemassa Janita Aution mietteitä LV-pyykinpesuaineista!

5 päivää sitten

6 tykkääjää

Kuinka pitää pyykki raikkaana ilman hajusteita? Käy lukemassa lisbet e. -blogista vinkit pyykinpesuun!

1 viikko sitten

42 tykkääjää 3 jakoa

"Sitä ihan tekee mieli laittaa aamulla, koska sen piristävän vaikutuksen ihan välittömästi tuntee." Puutalobaby-blogin Kristan LV-suosikkituote on ihoa hellivä Kasvoseerumi - oletko kokeillut tuotetta? :) Käy lukemassa Kristan mietteitä tuoksukuorman vähentämisestä ja osallistumassa kilpailuun osoitteessa puutalobaby.fi/hajusteettomat-tuotteet-kokemuksia :)

1 viikko sitten

51 tykkääjää

Milloin sinä olet viimeksi pessyt tyynysi ja peittosi? Käy lukemassa Aamukahvilla-blogista vinkit petivaatteiden huoltamiseen! #lv #lvsuomi

1 viikko sitten

116 tykkääjää 17 jakoa

"Lopuksi jäljelle jäi vain itselleni tärkeät vaatteet ja kodintekstiilit, joita olen jo käyttänyt vuosien ajan ja joita käytän tästäkin eteenpäin vuosikausia. Kurissa pysyvä tekstiilien määrä helpottaa huoltamista ja hoitamista – myös siksi, että jokainen kappale on itselleen tärkeä." Lue WTD-blogin Natan vinkit vaatekaapin sisällön minimointiin ja vaatteiden huoltamiseen! wtd.fi/tekstiilitalkoot

2 viikkoa sitten

66 tykkääjää 2 jakoa

Syksyn viiletessä käsien iho saattaa tuntua kuivalta. LV Hoitava Käsivoide kosteuttaa tehokkaasti käsien ihoa ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi.

3 viikkoa sitten

13 tykkääjää

Oletko jo kokeillut LV Pikkuväki -pyykinpesunestettä? Hajusteeton ja väriaineeton pyykinpesuaine poistaa tehokkaasti erityisesti vauvojen ja pienten lasten pyykille ominaiset tahrat ja niiden hajut.

Yksi kuukausi sitten

19 tykkääjää

Muista hemmotella ihoa syksyn viiletessä! Ekstrakosteutusta iholle saat levittämällä päivä- tai yövoiteen alle LV Kasvoseerumia. Ihoa tasoittava seerumi sopii hyvin myös meikin alle. #lv #lvsuomi #lumivalko #ihonhoito

Yksi kuukausi sitten

136 tykkääjää 1 jakoa

Oletko jo tutustunut LV 55+ -tuotteisiin? Iän myötä iho ohenee ja sen kyky sitoa kosteutta heikkenee. Ikääntyvän ihon tarpeisiin suunnitellut LV 55+ -tuotteet tukevat ihon luontaista pH-arvoa ja auttavat ihoa pysymään kosteutettuna ja elinvoimaisena.

Yksi kuukausi sitten

243 tykkääjää 2 jakoa

LV:n muotoilutuotteet auttavat kampausta pysymään siistinä koko päivän. Hajusteettomat tuotteet suojaavat hiuksia lämpökäsittelyn rasitukselta ja vähentävät hiusten sähköisyyttä. Hiuskiinteestä on saatavilla myös kätevä matkakoko.

Yksi kuukausi sitten

129 tykkääjää 6 jakoa