Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriselosteRekisterinpitäjä

Berner Oy (jäljempänä Berner)


Y-tunnus: 0107011-5


Eteläranta 4 B 

00130 Helsinki


Puh. vaihde 020 791 00

Rekisterin nimi

lumivalko.fi-verkkosivu

Rekisterin pitämisen peruste

Asiakaspalvelun varmistaminen ja sujuvuus.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakaspalvelun varmistaminen ja sujuvuus.Rekisterin tietosisältö

Etu- ja sukunimi


Puhelinnumero


Sähköpostiosoite


Tiedot saadaan palvelua käyttävältä henkilöltä itseltään, kun hän täyttää ja lähettää lumivalko.fi sivuilla olevan yhteydenotto- ja palautelomakkeen.Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterin henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle eikä tietoja siirretä Suomen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin tiedot kerätään asiakaspalvelun tietokantaan, joka on teknisesti suojattu palomuurein ja salasanoin. Tietokantaan pääsevät käsiksi vain ennalta määritellyt henkilöt ja tiedot on määrätty salassa pidettäviksi.

Tarkastusoikeus

Henkilötietolain mukaisesti oikeus kerran vuodessa maksutta tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tiedot annetaan kirjallisesti ja postitetaan kyseisen henkilön rekisteriin ilmoittamaan osoitteeseen. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja omakätisesti allekirjoitettuna osoitteeseen:


Berner Oy Kulutustavarat


Eteläranta 4 B


00130 HelsinkiRekisteröity voi milloin tahansa pyytää tietojensa poistamista rekisteristä.
 

LV SOSIAALISESSA MEDIASSA

Tällä viikolla vietetään Allergiaviikkoa! Tiesitkö, että suomalaisista 10-40 prosenttia kärsii tuoksuyliherkkyydestä? Kaikki LV-tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia, jotta ne sopisivat myös herkkäihoisille ja hajusteita välttäville.

1 viikko sitten

20 tykkääjää 1 jakoa

Kevään tultua päivävoiteeksi kannattaa valita aurinkosuojakertoimen sisältävä kasvovoide. LV Kosteuttava päivävoide SPF15 on kevyt, nopeasti imeytyvä päivävoide, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa. Haluaisitko kokeilla uutuutta? Kerro meille, mikä keväässä on kaikkein mukavinta, niin olet mukana arvonnassa! Arvomme kaikkien viimeistään sunnuntaina 9.4. alle kommentoineiden kesken yhteensä viisi LV-tuotepakettia. Yhden palkinnon arvo on noin 10 euroa. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

3 viikkoa sitten

340 tykkääjää 3 jakoa

Muista valita valko- ja kirjopyykille oikea pyykinpesuaine, jotta tekstiilien värit säilyvät hyvänä mahdollisimman pitkään!

3 viikkoa sitten

184 tykkääjää 4 jakoa

LV-tuotevalikoima laajenee kolmella uudella aurinkovoiteella! Sekä kasvojen että vartalon iholle soveltuvat aurinkovoiteet ovat luonnollisesti hajusteettomia ja väriaineettomia. Lue lisää aurinkovoiteista Funky & Fifty -blogista!

3 viikkoa sitten

60 tykkääjää 4 jakoa

Kaunis ja hyvinvoiva iho kaipaa säännöllistä huolenpitoa. Puhdistusta ja kosteutusta voi täydentää ihon epäpuhtauksia poistavalla Kuorintavoiteella, ja tehokosteuttava Kasvoseerumi sopii loistavasti myös meikkivoiteen alle. Kevätauringon lämmittäessä päivävoiteen voi vaihtaa suojakertoimen sisältävään kasvovoiteeseen. Mitä kuuluu sinun ihonhoitorutiineihisi?

Yksi kuukausi sitten

152 tykkääjää 1 jakoa

Kevätaurinko kutsuu ulkoilemaan! LV:n hajusteettomat antiperspirantit ovat herkkäihoisen liikkujan paras kaveri, ja tehokkaat antiperspirantit myös hoitavat kainaloiden ihoa.

Yksi kuukausi sitten

159 tykkääjää 4 jakoa

Viikonloppuna nautitaan talvisäästä! :) Suuntasitpa hiihtoloman kunniaksi hiihtoladuille tai laskiaisen mäenlaskuun, muista kosteuttaa kasvojen ihoa. Aurinkosuojakertoimen SPF15 sisältävä Kosteuttava päivävoide suojaa ihoa myös auringon säteiltä. Reipasta viikonloppua kaikille! :)

2 kuukautta sitten

4 tykkääjää 1 jakoa

Pakkanen ja viima, kuiva sisäilma ja lämpötilanvaihtelut ulko- ja sisäilman välillä voivat rasittaa ihoa talvella – muista siis helliä kasvojen ihon lisäksi myös vartalon ihoa! LV Perusvoide hoitaa, suojaa ja kosteuttaa ihoa, ja erityisen kuivalle iholle sopiva Perusvoide Plus sopii käytettäväksi myös jalkavoiteena. Iho kiittää! :)

2 kuukautta sitten

192 tykkääjää 6 jakoa

Minneköhän on kadonnut kaupan hyllyiltä LV Sport pyykinpesuneste? Luin että uudistuu, mutta vieläkään ei mistään löydy. 😔 citymarketit ja prismat ym koluttu läpi. Mikään muu pyykinpesuaine ei teknisiin toimi niin hyvin kuin LV:n Sport!

2 kuukautta sitten

0 tykkääjää

Hiuspohja voi tuntua talvella muun ihon tavoin erityisen kuivalta ja kiristävältä, ja talvella onkin tärkeää helliä myös hiuspohjaa. LV Rauhoittava -sarjan shampoo, hoitoaine ja hiuspohjan tehokosteuttaja lievittävät hiuspohjan kireyttä ja saavat hiuspohjan tuntumaan hoidetulta ja kosteutetulta. Oletko jo kokeillut Rauhoittava-tuotteita?

2 kuukautta sitten

204 tykkääjää 5 jakoa

LV 3in1 shampoo ois muuten hyvä, mutta se tukkii ihohuokoset! Tulee kauheesti finnejä. Testattu jo monta kertaa. Finnit palaa aina, kun ottaa tuon shampoon käyttöön. Hiushoitosuihkeen valmistuksen lopetitte. Olin todella pettynyt. Sitten olen kokeillut vielä teidän LV pro sarjaa. Shampoo, jolla voi pestä koko kehon ja myös hiukset. Kahden viikon ajan tuntui tosi hyvältä, kunnes huomasin, että hiukset ohenee, eikä niitä saa oikein mitenkään tuuheiksi enää. Sitten alkoi päänahkassa kutina ja tuli näppyjä. Voisitteko oikeasti kehittää sellaisen multituotteen, jolla voisi pestä kaiken (hajusteeton ja todella hellävarainen) hiukset, kropan, kasvot myös sellainen, jolla on älyttömän herkkä iho, mutta seborrea? Haluaisin kovasti ostaa suomalaista. Herkkä ihokin voi olla finneihin, kutinaan taipuvainen. Mulla aukea kädet heti, jos otan jonkun finni-iholle tarkoitetun tuotteen, ja lisäksi niissä on hajusteita yleensä aina.

2 kuukautta sitten

0 tykkääjää

Flunssa on talvisin monen perheen kiusana. Nonnula-blogin Jonna hoivasi nuhanenää LV Perusvoide Plus -voiteella, joka kosteutti, rauhoitti ja hoiti niistämisestä ärtynyttä ihoa. Lue lisää vinkkejä Jonnan blogista!

3 kuukautta sitten

9 tykkääjää