Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriselosteRekisterinpitäjä

Berner Oy (jäljempänä Berner)


Y-tunnus: 0107011-5
Hitsaajankatu 24
00810 Helsinki


Puh. vaihde 020 791 00

Rekisterin nimi

lumivalko.fi-verkkosivu

Rekisterin pitämisen peruste

Asiakaspalvelun varmistaminen ja sujuvuus.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakaspalvelun varmistaminen ja sujuvuus.Rekisterin tietosisältö

Etu- ja sukunimi


Puhelinnumero


Sähköpostiosoite


Tiedot saadaan palvelua käyttävältä henkilöltä itseltään, kun hän täyttää ja lähettää lumivalko.fi sivuilla olevan yhteydenotto- ja palautelomakkeen.Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterin henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle eikä tietoja siirretä Suomen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin tiedot kerätään asiakaspalvelun tietokantaan, joka on teknisesti suojattu palomuurein ja salasanoin. Tietokantaan pääsevät käsiksi vain ennalta määritellyt henkilöt ja tiedot on määrätty salassa pidettäviksi.

Tarkastusoikeus

Henkilötietolain mukaisesti oikeus kerran vuodessa maksutta tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tiedot annetaan kirjallisesti ja postitetaan kyseisen henkilön rekisteriin ilmoittamaan osoitteeseen. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja omakätisesti allekirjoitettuna osoitteeseen:


Berner Oy Kuluttajatuotteet
Hitsaajankatu 24


00810 HelsinkiRekisteröity voi milloin tahansa pyytää tietojensa poistamista rekisteristä.
 

LV SOSIAALISESSA MEDIASSA

"Olen aina tykännyt pestä pyykkiä. Hurisevan koneen ääni sunnuntaina on minulle yhtä kuin koti ja kiireettömyys." Pyykkäys on Uusi Muusa -blogin Eevan sunnuntairituaali - kurkkaa blogista Eevan vinkit helppoon vaatehuoltoon!

7 tuntia sitten

5 tykkääjää 1 jakoa

Pyykkipäivä, eikä mitään tekemistä pyykkikoneen pyöriessä? Kokeile pyykkijumppaa MUSTARTTUn tapaan! :D

3 päivää sitten

2 tykkääjää 1 jakoa

"Aikasemmin en kauheesti oo miettinyt sen enempää mitä aineita pistän iholle, mutta oon huomannut kokemuksen kautta, että iho voi paremmin kun sitä altistaa vähemmän esimerkiksi just haju- ja väriaineille. Ja vaikka näissä pesuaineissa ei mitään hajusteita olekaan, vaatteet on pyykkäämisen jälkeen ihanan puhtaan raikkaita!" Käy lukemassa Janita Aution mietteitä LV-pyykinpesuaineista!

5 päivää sitten

6 tykkääjää

Kuinka pitää pyykki raikkaana ilman hajusteita? Käy lukemassa lisbet e. -blogista vinkit pyykinpesuun!

1 viikko sitten

42 tykkääjää 3 jakoa

"Sitä ihan tekee mieli laittaa aamulla, koska sen piristävän vaikutuksen ihan välittömästi tuntee." Puutalobaby-blogin Kristan LV-suosikkituote on ihoa hellivä Kasvoseerumi - oletko kokeillut tuotetta? :) Käy lukemassa Kristan mietteitä tuoksukuorman vähentämisestä ja osallistumassa kilpailuun osoitteessa puutalobaby.fi/hajusteettomat-tuotteet-kokemuksia :)

1 viikko sitten

51 tykkääjää

Milloin sinä olet viimeksi pessyt tyynysi ja peittosi? Käy lukemassa Aamukahvilla-blogista vinkit petivaatteiden huoltamiseen! #lv #lvsuomi

1 viikko sitten

116 tykkääjää 17 jakoa

"Lopuksi jäljelle jäi vain itselleni tärkeät vaatteet ja kodintekstiilit, joita olen jo käyttänyt vuosien ajan ja joita käytän tästäkin eteenpäin vuosikausia. Kurissa pysyvä tekstiilien määrä helpottaa huoltamista ja hoitamista – myös siksi, että jokainen kappale on itselleen tärkeä." Lue WTD-blogin Natan vinkit vaatekaapin sisällön minimointiin ja vaatteiden huoltamiseen! wtd.fi/tekstiilitalkoot

2 viikkoa sitten

66 tykkääjää 2 jakoa

Syksyn viiletessä käsien iho saattaa tuntua kuivalta. LV Hoitava Käsivoide kosteuttaa tehokkaasti käsien ihoa ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi.

3 viikkoa sitten

13 tykkääjää

Oletko jo kokeillut LV Pikkuväki -pyykinpesunestettä? Hajusteeton ja väriaineeton pyykinpesuaine poistaa tehokkaasti erityisesti vauvojen ja pienten lasten pyykille ominaiset tahrat ja niiden hajut.

Yksi kuukausi sitten

19 tykkääjää

Muista hemmotella ihoa syksyn viiletessä! Ekstrakosteutusta iholle saat levittämällä päivä- tai yövoiteen alle LV Kasvoseerumia. Ihoa tasoittava seerumi sopii hyvin myös meikin alle. #lv #lvsuomi #lumivalko #ihonhoito

Yksi kuukausi sitten

136 tykkääjää 1 jakoa

Oletko jo tutustunut LV 55+ -tuotteisiin? Iän myötä iho ohenee ja sen kyky sitoa kosteutta heikkenee. Ikääntyvän ihon tarpeisiin suunnitellut LV 55+ -tuotteet tukevat ihon luontaista pH-arvoa ja auttavat ihoa pysymään kosteutettuna ja elinvoimaisena.

Yksi kuukausi sitten

243 tykkääjää 2 jakoa

LV:n muotoilutuotteet auttavat kampausta pysymään siistinä koko päivän. Hajusteettomat tuotteet suojaavat hiuksia lämpökäsittelyn rasitukselta ja vähentävät hiusten sähköisyyttä. Hiuskiinteestä on saatavilla myös kätevä matkakoko.

Yksi kuukausi sitten

129 tykkääjää 6 jakoa