LV SOSIAALISESSA MEDIASSA

Tällä viikolla vietetään Allergiaviikkoa! Tiesitkö, että suomalaisista 10-40 prosenttia kärsii tuoksuyliherkkyydestä? Kaikki LV-tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia, jotta ne sopisivat myös herkkäihoisille ja hajusteita välttäville.

1 viikko sitten

20 tykkääjää 1 jakoa

Kevään tultua päivävoiteeksi kannattaa valita aurinkosuojakertoimen sisältävä kasvovoide. LV Kosteuttava päivävoide SPF15 on kevyt, nopeasti imeytyvä päivävoide, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa. Haluaisitko kokeilla uutuutta? Kerro meille, mikä keväässä on kaikkein mukavinta, niin olet mukana arvonnassa! Arvomme kaikkien viimeistään sunnuntaina 9.4. alle kommentoineiden kesken yhteensä viisi LV-tuotepakettia. Yhden palkinnon arvo on noin 10 euroa. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

3 viikkoa sitten

340 tykkääjää 3 jakoa

Muista valita valko- ja kirjopyykille oikea pyykinpesuaine, jotta tekstiilien värit säilyvät hyvänä mahdollisimman pitkään!

3 viikkoa sitten

184 tykkääjää 4 jakoa

LV-tuotevalikoima laajenee kolmella uudella aurinkovoiteella! Sekä kasvojen että vartalon iholle soveltuvat aurinkovoiteet ovat luonnollisesti hajusteettomia ja väriaineettomia. Lue lisää aurinkovoiteista Funky & Fifty -blogista!

3 viikkoa sitten

60 tykkääjää 4 jakoa

Kaunis ja hyvinvoiva iho kaipaa säännöllistä huolenpitoa. Puhdistusta ja kosteutusta voi täydentää ihon epäpuhtauksia poistavalla Kuorintavoiteella, ja tehokosteuttava Kasvoseerumi sopii loistavasti myös meikkivoiteen alle. Kevätauringon lämmittäessä päivävoiteen voi vaihtaa suojakertoimen sisältävään kasvovoiteeseen. Mitä kuuluu sinun ihonhoitorutiineihisi?

Yksi kuukausi sitten

152 tykkääjää 1 jakoa

Kevätaurinko kutsuu ulkoilemaan! LV:n hajusteettomat antiperspirantit ovat herkkäihoisen liikkujan paras kaveri, ja tehokkaat antiperspirantit myös hoitavat kainaloiden ihoa.

Yksi kuukausi sitten

159 tykkääjää 4 jakoa

Viikonloppuna nautitaan talvisäästä! :) Suuntasitpa hiihtoloman kunniaksi hiihtoladuille tai laskiaisen mäenlaskuun, muista kosteuttaa kasvojen ihoa. Aurinkosuojakertoimen SPF15 sisältävä Kosteuttava päivävoide suojaa ihoa myös auringon säteiltä. Reipasta viikonloppua kaikille! :)

2 kuukautta sitten

4 tykkääjää 1 jakoa

Pakkanen ja viima, kuiva sisäilma ja lämpötilanvaihtelut ulko- ja sisäilman välillä voivat rasittaa ihoa talvella – muista siis helliä kasvojen ihon lisäksi myös vartalon ihoa! LV Perusvoide hoitaa, suojaa ja kosteuttaa ihoa, ja erityisen kuivalle iholle sopiva Perusvoide Plus sopii käytettäväksi myös jalkavoiteena. Iho kiittää! :)

2 kuukautta sitten

192 tykkääjää 6 jakoa

Minneköhän on kadonnut kaupan hyllyiltä LV Sport pyykinpesuneste? Luin että uudistuu, mutta vieläkään ei mistään löydy. 😔 citymarketit ja prismat ym koluttu läpi. Mikään muu pyykinpesuaine ei teknisiin toimi niin hyvin kuin LV:n Sport!

2 kuukautta sitten

0 tykkääjää

Hiuspohja voi tuntua talvella muun ihon tavoin erityisen kuivalta ja kiristävältä, ja talvella onkin tärkeää helliä myös hiuspohjaa. LV Rauhoittava -sarjan shampoo, hoitoaine ja hiuspohjan tehokosteuttaja lievittävät hiuspohjan kireyttä ja saavat hiuspohjan tuntumaan hoidetulta ja kosteutetulta. Oletko jo kokeillut Rauhoittava-tuotteita?

2 kuukautta sitten

204 tykkääjää 5 jakoa

LV 3in1 shampoo ois muuten hyvä, mutta se tukkii ihohuokoset! Tulee kauheesti finnejä. Testattu jo monta kertaa. Finnit palaa aina, kun ottaa tuon shampoon käyttöön. Hiushoitosuihkeen valmistuksen lopetitte. Olin todella pettynyt. Sitten olen kokeillut vielä teidän LV pro sarjaa. Shampoo, jolla voi pestä koko kehon ja myös hiukset. Kahden viikon ajan tuntui tosi hyvältä, kunnes huomasin, että hiukset ohenee, eikä niitä saa oikein mitenkään tuuheiksi enää. Sitten alkoi päänahkassa kutina ja tuli näppyjä. Voisitteko oikeasti kehittää sellaisen multituotteen, jolla voisi pestä kaiken (hajusteeton ja todella hellävarainen) hiukset, kropan, kasvot myös sellainen, jolla on älyttömän herkkä iho, mutta seborrea? Haluaisin kovasti ostaa suomalaista. Herkkä ihokin voi olla finneihin, kutinaan taipuvainen. Mulla aukea kädet heti, jos otan jonkun finni-iholle tarkoitetun tuotteen, ja lisäksi niissä on hajusteita yleensä aina.

2 kuukautta sitten

0 tykkääjää

Flunssa on talvisin monen perheen kiusana. Nonnula-blogin Jonna hoivasi nuhanenää LV Perusvoide Plus -voiteella, joka kosteutti, rauhoitti ja hoiti niistämisestä ärtynyttä ihoa. Lue lisää vinkkejä Jonnan blogista!

3 kuukautta sitten

9 tykkääjää