Käyttöehdot

Berner Oy:n verkkopalvelujen käyttäjä sitoutuu noudattamaan voimassa olevia käyttöehtoja. Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Berner Oy:n tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin. Verkkopalvelut tarkoittavat näissä käyttöehdoissa kaikkia Berner Oy:n tuottamia tai internetissä ylläpitämiä verkkopalveluita, kuten lumivalko.fi osoitteessa
http://www.lumivalko.fi.

Berner Oy varaa oikeuden ilman ennakkoilmoitusta muuttaa lumivalko.fi -verkkopalvelun käyttöehtoja, ulkoasua, sisältöä, saatavuutta sekä palveluita tai lakkauttaa palvelun. Berner Oy:llä on myös oikeus keskeyttää palvelun tarjoaminen huolto- ja päivitystoimenpiteiden ajaksi.

Berner Oy ei vastaa kolmannen osapuolen julkaisemista materiaaleista, joihin on linkkejä tämän verkkopalvelun sivuilla.

Palvelujen käyttö

lumivalko.fi-verkkopalvelu on avoin kaikille. Rekisteröitymistä tai kirjautumista edellytetään vain Bernerin aineistohallintapalveluun - Aineistopankkiin.

lumivalko.fi-verkkopalvelua saadaan käyttää vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Materiaalin käyttäminen on sallittua ilman erillistä lupaa, mutta käyttäjän on mainittava oikeudenhaltijan nimi. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään lumivalko.fi-verkkopalvelua lakien, asetusten, viranomaismääräysten sekä hyvän tavan mukaisesti. Käyttäjä voidaan saattaa vastuuseen lumivalko.fi-verkkopalvelun lainvastaisesta käytöstä tai näiden käyttöehtojen rikkomisesta.

Verkkopalveluun ei saa lähettää rasistisia, toisen henkilön kunniaa loukkaavia tai muutoin sisällöltään lainvastaisia viestejä. Verkkopalvelua ei saa kuormittaa lähettämällä roskapostia, ketjukirjeitä ja sähköpostimassalähetyksiä (spamming) tms. eikä käyttäjä saa antaa harhaanjohtavaa tietoa henkilöllisyydestään ja sähköpostiosoitteestaan. Käyttäjän lähettämä materiaali ei saa sisältää viruksia tms. ohjelmistoja, jotka estävät tai vaikeuttavat verkkopalvelun käyttöä.

Henkilötietojen käsittely

lumivalko.fi-verkkopalvelun ylläpitämisessä noudatetaan henkilötietolakia. Verkkopalvelun käyttäjistä ei muodosteta henkilörekistereitä. Sähköpostiosoitetta tai muita yhteystietoja kysytään vain, mikäli kysymyksiin tai palautteeseen halutaan vastausta. Verkkopalvelun kehittämistä varten sen käytöstä kerätään yleisiä tilastollisia tietoja, kuten käyttäjän IP-osoite, verkkosivuilla käynnin kellonaika, sivut, joilla on vierailtu ja selaintyyppi, jota on käytetty.

Tekijänoikeudet

lumivalko.fi-verkkopalvelun omistusoikeus samoin kuin verkkopalveluun liittyvät tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet kuuluvat Berner Oy:lle. Verkkopalveluun sovelletaan tekijänoikeuslakia ja muita tekijänoikeutta koskevia säännöksiä ja määräyksiä.

Kuvaoikeudet

Sivuilla olevien valokuvien käyttöoikeudet ovat Berner Oy:llä. Kuvia ei luovuteta markkinointi- tai mainoskäyttöön.

Tietoturva

Berner Oy edellyttää lumivalko.fi-verkkopalvelun käyttäjien olevan käyttöä aloittaessaan tietoisia siitä, että verkkoympäristö ja verkkopalvelut eivät koskaan ole täysin tietoturvallisia. Käyttäessään lumivalko.fi-verkkopalvelua, käyttäjä vastaa omien tietojärjestelmiensä tietoturvan ylläpitämisestä.

Palvelun käytettävyys

Berner Oy pyrkii pitämään verkkopalvelunsa käyttäjän käytössä jatkuvasti ja häiriöttä. Berner Oy ei kuitenkaan vastaa mahdollisista tiedonsiirtoon liittyvistä ongelmista, teknisistä vioista tai huolto- tai asennustoimista aiheutuvista keskeytyksistä. Berner Oy ei ole vastuussa, mikäli verkkopalveluun sisältyvä tai sen kautta löytyvä muu tieto muuttuu tai katoaa.

Ohjelmat ja tietoliikenneyhteydet

lumivalko.fi-verkkopalvelua suunniteltaessa on otettu huomioon käyttöjärjestelmä ja selainkombinaatiot mahdollisimman suuren käyttäjäjoukon huomioonottamiseksi.

LV SOSIAALISESSA MEDIASSA

Tällä viikolla vietetään Allergiaviikkoa! Tiesitkö, että suomalaisista 10-40 prosenttia kärsii tuoksuyliherkkyydestä? Kaikki LV-tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia, jotta ne sopisivat myös herkkäihoisille ja hajusteita välttäville.

1 viikko sitten

20 tykkääjää 1 jakoa

Kevään tultua päivävoiteeksi kannattaa valita aurinkosuojakertoimen sisältävä kasvovoide. LV Kosteuttava päivävoide SPF15 on kevyt, nopeasti imeytyvä päivävoide, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa. Haluaisitko kokeilla uutuutta? Kerro meille, mikä keväässä on kaikkein mukavinta, niin olet mukana arvonnassa! Arvomme kaikkien viimeistään sunnuntaina 9.4. alle kommentoineiden kesken yhteensä viisi LV-tuotepakettia. Yhden palkinnon arvo on noin 10 euroa. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

3 viikkoa sitten

340 tykkääjää 3 jakoa

Muista valita valko- ja kirjopyykille oikea pyykinpesuaine, jotta tekstiilien värit säilyvät hyvänä mahdollisimman pitkään!

3 viikkoa sitten

184 tykkääjää 4 jakoa

LV-tuotevalikoima laajenee kolmella uudella aurinkovoiteella! Sekä kasvojen että vartalon iholle soveltuvat aurinkovoiteet ovat luonnollisesti hajusteettomia ja väriaineettomia. Lue lisää aurinkovoiteista Funky & Fifty -blogista!

3 viikkoa sitten

60 tykkääjää 4 jakoa

Kaunis ja hyvinvoiva iho kaipaa säännöllistä huolenpitoa. Puhdistusta ja kosteutusta voi täydentää ihon epäpuhtauksia poistavalla Kuorintavoiteella, ja tehokosteuttava Kasvoseerumi sopii loistavasti myös meikkivoiteen alle. Kevätauringon lämmittäessä päivävoiteen voi vaihtaa suojakertoimen sisältävään kasvovoiteeseen. Mitä kuuluu sinun ihonhoitorutiineihisi?

Yksi kuukausi sitten

152 tykkääjää 1 jakoa

Kevätaurinko kutsuu ulkoilemaan! LV:n hajusteettomat antiperspirantit ovat herkkäihoisen liikkujan paras kaveri, ja tehokkaat antiperspirantit myös hoitavat kainaloiden ihoa.

Yksi kuukausi sitten

159 tykkääjää 4 jakoa

Viikonloppuna nautitaan talvisäästä! :) Suuntasitpa hiihtoloman kunniaksi hiihtoladuille tai laskiaisen mäenlaskuun, muista kosteuttaa kasvojen ihoa. Aurinkosuojakertoimen SPF15 sisältävä Kosteuttava päivävoide suojaa ihoa myös auringon säteiltä. Reipasta viikonloppua kaikille! :)

2 kuukautta sitten

4 tykkääjää 1 jakoa

Pakkanen ja viima, kuiva sisäilma ja lämpötilanvaihtelut ulko- ja sisäilman välillä voivat rasittaa ihoa talvella – muista siis helliä kasvojen ihon lisäksi myös vartalon ihoa! LV Perusvoide hoitaa, suojaa ja kosteuttaa ihoa, ja erityisen kuivalle iholle sopiva Perusvoide Plus sopii käytettäväksi myös jalkavoiteena. Iho kiittää! :)

2 kuukautta sitten

192 tykkääjää 6 jakoa

Minneköhän on kadonnut kaupan hyllyiltä LV Sport pyykinpesuneste? Luin että uudistuu, mutta vieläkään ei mistään löydy. 😔 citymarketit ja prismat ym koluttu läpi. Mikään muu pyykinpesuaine ei teknisiin toimi niin hyvin kuin LV:n Sport!

2 kuukautta sitten

0 tykkääjää

Hiuspohja voi tuntua talvella muun ihon tavoin erityisen kuivalta ja kiristävältä, ja talvella onkin tärkeää helliä myös hiuspohjaa. LV Rauhoittava -sarjan shampoo, hoitoaine ja hiuspohjan tehokosteuttaja lievittävät hiuspohjan kireyttä ja saavat hiuspohjan tuntumaan hoidetulta ja kosteutetulta. Oletko jo kokeillut Rauhoittava-tuotteita?

2 kuukautta sitten

204 tykkääjää 5 jakoa

LV 3in1 shampoo ois muuten hyvä, mutta se tukkii ihohuokoset! Tulee kauheesti finnejä. Testattu jo monta kertaa. Finnit palaa aina, kun ottaa tuon shampoon käyttöön. Hiushoitosuihkeen valmistuksen lopetitte. Olin todella pettynyt. Sitten olen kokeillut vielä teidän LV pro sarjaa. Shampoo, jolla voi pestä koko kehon ja myös hiukset. Kahden viikon ajan tuntui tosi hyvältä, kunnes huomasin, että hiukset ohenee, eikä niitä saa oikein mitenkään tuuheiksi enää. Sitten alkoi päänahkassa kutina ja tuli näppyjä. Voisitteko oikeasti kehittää sellaisen multituotteen, jolla voisi pestä kaiken (hajusteeton ja todella hellävarainen) hiukset, kropan, kasvot myös sellainen, jolla on älyttömän herkkä iho, mutta seborrea? Haluaisin kovasti ostaa suomalaista. Herkkä ihokin voi olla finneihin, kutinaan taipuvainen. Mulla aukea kädet heti, jos otan jonkun finni-iholle tarkoitetun tuotteen, ja lisäksi niissä on hajusteita yleensä aina.

2 kuukautta sitten

0 tykkääjää

Flunssa on talvisin monen perheen kiusana. Nonnula-blogin Jonna hoivasi nuhanenää LV Perusvoide Plus -voiteella, joka kosteutti, rauhoitti ja hoiti niistämisestä ärtynyttä ihoa. Lue lisää vinkkejä Jonnan blogista!

3 kuukautta sitten

9 tykkääjää