Käyttöehdot

Berner Oy:n verkkopalvelujen käyttäjä sitoutuu noudattamaan voimassa olevia käyttöehtoja. Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Berner Oy:n tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin. Verkkopalvelut tarkoittavat näissä käyttöehdoissa kaikkia Berner Oy:n tuottamia tai internetissä ylläpitämiä verkkopalveluita, kuten lumivalko.fi osoitteessa
http://www.lumivalko.fi.

Berner Oy varaa oikeuden ilman ennakkoilmoitusta muuttaa lumivalko.fi -verkkopalvelun käyttöehtoja, ulkoasua, sisältöä, saatavuutta sekä palveluita tai lakkauttaa palvelun. Berner Oy:llä on myös oikeus keskeyttää palvelun tarjoaminen huolto- ja päivitystoimenpiteiden ajaksi.

Berner Oy ei vastaa kolmannen osapuolen julkaisemista materiaaleista, joihin on linkkejä tämän verkkopalvelun sivuilla.

Palvelujen käyttö

lumivalko.fi-verkkopalvelu on avoin kaikille. Rekisteröitymistä tai kirjautumista edellytetään vain Bernerin aineistohallintapalveluun - Aineistopankkiin.

lumivalko.fi-verkkopalvelua saadaan käyttää vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Materiaalin käyttäminen on sallittua ilman erillistä lupaa, mutta käyttäjän on mainittava oikeudenhaltijan nimi. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään lumivalko.fi-verkkopalvelua lakien, asetusten, viranomaismääräysten sekä hyvän tavan mukaisesti. Käyttäjä voidaan saattaa vastuuseen lumivalko.fi-verkkopalvelun lainvastaisesta käytöstä tai näiden käyttöehtojen rikkomisesta.

Verkkopalveluun ei saa lähettää rasistisia, toisen henkilön kunniaa loukkaavia tai muutoin sisällöltään lainvastaisia viestejä. Verkkopalvelua ei saa kuormittaa lähettämällä roskapostia, ketjukirjeitä ja sähköpostimassalähetyksiä (spamming) tms. eikä käyttäjä saa antaa harhaanjohtavaa tietoa henkilöllisyydestään ja sähköpostiosoitteestaan. Käyttäjän lähettämä materiaali ei saa sisältää viruksia tms. ohjelmistoja, jotka estävät tai vaikeuttavat verkkopalvelun käyttöä.

Henkilötietojen käsittely

lumivalko.fi-verkkopalvelun ylläpitämisessä noudatetaan henkilötietolakia. Verkkopalvelun käyttäjistä ei muodosteta henkilörekistereitä. Sähköpostiosoitetta tai muita yhteystietoja kysytään vain, mikäli kysymyksiin tai palautteeseen halutaan vastausta. Verkkopalvelun kehittämistä varten sen käytöstä kerätään yleisiä tilastollisia tietoja, kuten käyttäjän IP-osoite, verkkosivuilla käynnin kellonaika, sivut, joilla on vierailtu ja selaintyyppi, jota on käytetty.

Tekijänoikeudet

lumivalko.fi-verkkopalvelun omistusoikeus samoin kuin verkkopalveluun liittyvät tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet kuuluvat Berner Oy:lle. Verkkopalveluun sovelletaan tekijänoikeuslakia ja muita tekijänoikeutta koskevia säännöksiä ja määräyksiä.

Kuvaoikeudet

Sivuilla olevien valokuvien käyttöoikeudet ovat Berner Oy:llä. Kuvia ei luovuteta markkinointi- tai mainoskäyttöön.

Tietoturva

Berner Oy edellyttää lumivalko.fi-verkkopalvelun käyttäjien olevan käyttöä aloittaessaan tietoisia siitä, että verkkoympäristö ja verkkopalvelut eivät koskaan ole täysin tietoturvallisia. Käyttäessään lumivalko.fi-verkkopalvelua, käyttäjä vastaa omien tietojärjestelmiensä tietoturvan ylläpitämisestä.

Palvelun käytettävyys

Berner Oy pyrkii pitämään verkkopalvelunsa käyttäjän käytössä jatkuvasti ja häiriöttä. Berner Oy ei kuitenkaan vastaa mahdollisista tiedonsiirtoon liittyvistä ongelmista, teknisistä vioista tai huolto- tai asennustoimista aiheutuvista keskeytyksistä. Berner Oy ei ole vastuussa, mikäli verkkopalveluun sisältyvä tai sen kautta löytyvä muu tieto muuttuu tai katoaa.

Ohjelmat ja tietoliikenneyhteydet

lumivalko.fi-verkkopalvelua suunniteltaessa on otettu huomioon käyttöjärjestelmä ja selainkombinaatiot mahdollisimman suuren käyttäjäjoukon huomioonottamiseksi.

LV SOSIAALISESSA MEDIASSA

"Olen aina tykännyt pestä pyykkiä. Hurisevan koneen ääni sunnuntaina on minulle yhtä kuin koti ja kiireettömyys." Pyykkäys on Uusi Muusa -blogin Eevan sunnuntairituaali - kurkkaa blogista Eevan vinkit helppoon vaatehuoltoon!

7 tuntia sitten

5 tykkääjää 1 jakoa

Pyykkipäivä, eikä mitään tekemistä pyykkikoneen pyöriessä? Kokeile pyykkijumppaa MUSTARTTUn tapaan! :D

3 päivää sitten

2 tykkääjää 1 jakoa

"Aikasemmin en kauheesti oo miettinyt sen enempää mitä aineita pistän iholle, mutta oon huomannut kokemuksen kautta, että iho voi paremmin kun sitä altistaa vähemmän esimerkiksi just haju- ja väriaineille. Ja vaikka näissä pesuaineissa ei mitään hajusteita olekaan, vaatteet on pyykkäämisen jälkeen ihanan puhtaan raikkaita!" Käy lukemassa Janita Aution mietteitä LV-pyykinpesuaineista!

5 päivää sitten

6 tykkääjää

Kuinka pitää pyykki raikkaana ilman hajusteita? Käy lukemassa lisbet e. -blogista vinkit pyykinpesuun!

1 viikko sitten

42 tykkääjää 3 jakoa

"Sitä ihan tekee mieli laittaa aamulla, koska sen piristävän vaikutuksen ihan välittömästi tuntee." Puutalobaby-blogin Kristan LV-suosikkituote on ihoa hellivä Kasvoseerumi - oletko kokeillut tuotetta? :) Käy lukemassa Kristan mietteitä tuoksukuorman vähentämisestä ja osallistumassa kilpailuun osoitteessa puutalobaby.fi/hajusteettomat-tuotteet-kokemuksia :)

1 viikko sitten

51 tykkääjää

Milloin sinä olet viimeksi pessyt tyynysi ja peittosi? Käy lukemassa Aamukahvilla-blogista vinkit petivaatteiden huoltamiseen! #lv #lvsuomi

1 viikko sitten

116 tykkääjää 17 jakoa

"Lopuksi jäljelle jäi vain itselleni tärkeät vaatteet ja kodintekstiilit, joita olen jo käyttänyt vuosien ajan ja joita käytän tästäkin eteenpäin vuosikausia. Kurissa pysyvä tekstiilien määrä helpottaa huoltamista ja hoitamista – myös siksi, että jokainen kappale on itselleen tärkeä." Lue WTD-blogin Natan vinkit vaatekaapin sisällön minimointiin ja vaatteiden huoltamiseen! wtd.fi/tekstiilitalkoot

2 viikkoa sitten

66 tykkääjää 2 jakoa

Syksyn viiletessä käsien iho saattaa tuntua kuivalta. LV Hoitava Käsivoide kosteuttaa tehokkaasti käsien ihoa ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi.

3 viikkoa sitten

13 tykkääjää

Oletko jo kokeillut LV Pikkuväki -pyykinpesunestettä? Hajusteeton ja väriaineeton pyykinpesuaine poistaa tehokkaasti erityisesti vauvojen ja pienten lasten pyykille ominaiset tahrat ja niiden hajut.

Yksi kuukausi sitten

19 tykkääjää

Muista hemmotella ihoa syksyn viiletessä! Ekstrakosteutusta iholle saat levittämällä päivä- tai yövoiteen alle LV Kasvoseerumia. Ihoa tasoittava seerumi sopii hyvin myös meikin alle. #lv #lvsuomi #lumivalko #ihonhoito

Yksi kuukausi sitten

136 tykkääjää 1 jakoa

Oletko jo tutustunut LV 55+ -tuotteisiin? Iän myötä iho ohenee ja sen kyky sitoa kosteutta heikkenee. Ikääntyvän ihon tarpeisiin suunnitellut LV 55+ -tuotteet tukevat ihon luontaista pH-arvoa ja auttavat ihoa pysymään kosteutettuna ja elinvoimaisena.

Yksi kuukausi sitten

243 tykkääjää 2 jakoa

LV:n muotoilutuotteet auttavat kampausta pysymään siistinä koko päivän. Hajusteettomat tuotteet suojaavat hiuksia lämpökäsittelyn rasitukselta ja vähentävät hiusten sähköisyyttä. Hiuskiinteestä on saatavilla myös kätevä matkakoko.

Yksi kuukausi sitten

129 tykkääjää 6 jakoa